minikoncert

2020.05.08. 13:01

Szerenádot tartanak a Sestakertben

Pénteken több helyen is fellépnek a Csokonai Színház művészei.

Fotó: Napló-archívum

Elsőként Debrecen Város Napja alkalmából az önkormányzat és a Csokonai Színház szervezésében április 11-én az Újkertben adtak koncertet a Csokonai Színház énekkari tagjai. Miután rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, a társulat úgy döntött, hetente jelentkezik műsorával a város különböző pontjain.

A Csokonai-szerenádok legközelebb május 8-án, pénteken a Sestakert lakóinak viszi el csodálatos dallamait, melyek 16 órától a Böszörményi út 11. és Görgey u. 8. közé eső területen, majd 17 órától a Komlóssy utcai Kutyás parkban csendülnek fel. A szigorítások miatt a félórás minikoncerteken a teljes létszámában harmincöt tagú kórus öt-hat énekese jelentkezik népszerű opera- és operettslágerekkel, musicalekkel. A teátrum jelen helyzetben kifejezetten kéri a debrecenieket, hogy ne hagyják el lakásaikat az előadás alatt, hanem ablakukból vagy az erkélyükről nézzék a műsort. A következő hétvégén, május 15-én a Csokonai Színház énekkara a Vénkertbe látogat el.

HBN

Időpontok

Május 8.:

16 óra – Böszörményi út 11. – Görgey utca 8. között

17 óra – Komlóssy utcai Kutyás park

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában