videóval

2020.05.07. 14:38

A kanapéról szórakoztatta a közönséget Dánielfy Gergő

A zenész első fesztiválozós emlékei a Campushoz kötődnek.

Fotó: Facebook / Dánielfy Gergő és az Utazók

Dánielfy Gergő és az Utazók adott kanapékoncertet a Maradj Otthon Fesztivál keretében szerda este, a Facebookon. A Campus Fesztivál kezdeményezéséhez csatlakozva a debreceni zenész otthonából szórakoztatta a közönséget.

– Ez volt a második ilyen live koncertem a koronavírus idején, az első a Kolozsvári Rádióban volt. Kicsit izgultam, hiszen csak magamat, és a kommenteket láttam a telefonon. Gyönyörű szép dolog, mikor látod a kommentek között a tapsos ikonokat. Jó volt ilyen formában látni, hogy ott vannak az emberek a képernyők előtt, és megköszönik, hogy zenélek nekik – osztotta meg a Naplóval Dánielfy Gergő.

Debreceniként sok emlék fűzi Gergőt a nagyerdei fesztiválhoz. – Nagyon szeretem a Campust, mert amikor kisebb voltam, és elmehettem fesztiválozni, akkor ez volt az első, ide fűződik az első jobb estém is. Egy tinédzsernek át kell élnie az első olyan élményét, hogy hajnal öt órakor még mindig valami technóra ugrál, nekem ez a Campuson volt. Nagyon sok mindenkit ismerek itt, bár van egy kis tömegiszonyom – idézte fel emlékeit az énekes, s arra is kitért, zenészként mit ad neki a cívisvárosi fesztivál. – Az ország öt legnagyobb fesztiválja között ott van a Campus, ezért prioritást jelent itt játszani. Nekem fontosak az emberi tényezők is, tudom, kik dolgoznak ott, nagyon szeretem őket, a fesztivál pedig nagyon hangulatos – vallja a frontember.

Gergő a veszélyhelyzet első heteiben igen aktív volt, többek között új dallal is jelentkezett, az utóbbi időben azonban megviseli a bezártság, persze a jövőt is tervezik a zenekar tagjaival. Az új lemezüket a vírushelyzet miatt nem tudták még bemutatni, de ami késik, nem múlik.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában