ez igen!

2020.04.05. 21:04

„Mi vagyunk a Grund” – hidegrázós produkció A Pál utcai fiúk csapatától

Mint írják, eljött a pillanat, amikor a Pál utcai fiúk és a Vörösingesek is vállvetve kell, hogy harcoljanak egy nagy, közös célért.

Fotó: YouTube/Csokonai Színház

Online koprodukcióban énekelte el a Mi vagyunk a Grund című dalt a csokonais Pál utcai fiúk csapata: a színészek otthonukból vettek fel egy-egy részletet, ezek egymás mellé illesztéséből pedig egészen egyedi átdolgozás született. A dalt Gőz Márton hangszerelte át, és itt lehet meghallgatni:

„Veszélyben a Haza! Veszélyben a Grund!

Bizonytalan ideig nem állhatunk színpadra, hogy onnan énekelhessük el együtt ezeket a bátorító sorokat, ezért most ilyen formában szeretnénk reményt, erőt adni ezekben a nehéz időkben, az összefogásra és egymás segítésére buzdítani mindenkit. Eljött a pillanat, amikor a Pál utcai fiúk és a Vörösingesek is vállvetve kell, hogy harcoljanak egy nagy, közös célért! Soha ne feledjük, hogy egyedül gyengék, együtt erősek vagyunk! Védjük meg a hazánkat! Védjük meg a nagy, közös Grundunkat!” – írják a videó alatti leírásban a debreceni Pál utcai fiúk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában