Aprók pávája

2020.03.04. 21:41

Volt okunk büszkélkedni

Az egyszeri válogatással több száz ifjú bűvölte el a közönséget.

Fotó: Kiss Annamarie

Tavaly hatodik alkalommal rendezte meg az MTVA a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató versenyt, amelyben ezúttal ismét a gyermekek mutathatták be tehetségüket és varázsolták el a televíziónézőket hétről hétre. A műsorban a fiatalok csapatát a cívisvárosiak is erősítették.

Apró tehetségek

A Martin György Néptáncszövetség a felnőtt-néptánc­antológia alkalmából – e hónap első napján – a 2019. évi Fölszállott a páva gyermek versenyzőinek közreműködésével rendezte meg az Aprók pávája gálaműsort. Az előadásokon több száz gyermek néptáncos, népzenész, énekes és hangszeres szólista lépett színpadra a Budapesti Operettszínházban. A fellépők között ott volt a Debreceni Hajdú Táncegyüttes Utánpótlás Csoportja is a táncegyüttesek kategóriában, a táncos párok és szólisták szekcióban Laczkó Botond és Molnár Szabolcs mutatta be tudását, énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriában pedig a Páva „kis banyája”, Szabó Blanka lopta be magát ismét a közönség szívébe.

HBN

Borítókép: Hortobágyi Viola és Laczkó Botond

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában