fotókkal

2020.03.18. 14:58

Színvonalas programmal zárult a munka Komádiban

A magyar gyermeknépdalokat részesítették előnyben, ezeket énekszóval, hangszeres játékkal kísérték.

Fotó: Rozsik Rita

A Kerek Egy Ég Alatt Óvoda és Bölcsőde Füstifecske Bölcsődéje 2017 óta vett részt a „Dalololka ének-zene a bölcsődében síppal, dobbal, nádihegedűvel” című európai uniós projektben, amelynek nemrégiben volt a zárórendezvénye.

Csak tiszta forrásból

A közös munka célja a zenei nevelés módszertanának átadása és a szülői készségek fejlesztése volt, amihez speciális foglalkozásokat szerveztek az intézmény dolgozói. A programban a bölcsődei dolgozók minden bölcsődés gyermek számára elérhetővé tették a zene tanulását. A foglalkozások során a zenei anyagot gondosan megválogatták, csakis tiszta forrást használtak. A magyar gyermeknépdalokat részesítették előnyben, amelyeket élő énekszóval, hangszeres játékokkal kiegészítve tanítottak meg a kicsiknek a délelőtti foglalkozások és a délutáni családi programok keretében.

Interaktív előadással

A zárórendezvényre Juhász Gyuláné bölcsődevezető és a bölcsőde dolgozói meghívták mindazokat a gyerekeket és szüleiket, családtagjaikat, akik a kezdetektől, tehát 2017-től részt vettek a programban. A bölcsőde dolgozói zenés mesejátékkal kedveskedtek a vendégeknek, a gyerekek pedig örömmel vettek részt az interaktív előadásban. Az eseményen a szervezők képek segítségével mutatták be az eltelt három év munkájának eredményességét. A program vendéglátással, jó hangulatú beszélgetéssel, bulival zárult.

Rozsik Rita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában