mulatság

2020.02.22. 12:53

Farsangi szomszédolás kitűnő hangulattal

Körösszegapáti és Mezősas nyugdíjasai már ismerősként üdvözölték egymást.

Fotó: Vmirjáncki József

A szépkorúak sem mulasztják el, hogy február végén elbúcsúztassák a telet és kellemesen szórakozzanak a farsangi összejövetelen. A helyi „Napsugár” Idősek Nappali Klubjának tagjai erre az alkalomra vendégül látták a szomszéd település Mezősas Idősek Nappali klubjának tagjait. Veres-Juhász Edina intézményvezető társaságában érkeztek meg a vendégek Körösszegapátiba. Már jó ismerősként üdvözölték egymást, hiszen régebben is több közös programon vettek részt.

Fotó: Vmirjáncki József

A vendéglátók nevében Szűcsné Nagy Ildikó Katalin köszöntötte a mezősasiakat, majd a helyiek műsora következett. Bethlendy Sándorné a farsang történetét ismertette, míg Pántya Péterné verseket mutatott be. Később pedig farsangi szokásokat, táncokat adtak elő. Közben Bak Gergelyné, Bertalan Zoltánné, Pintye Józsefné, Guj Sándorné és Krucsó Istvánné készítették a farsangi mulatság elengedhetetlen finomságát a farsangi fánkot. A beszélgetés közben a vendégek lapozgatták a helyiek által a klub életével kapcsolatos eseményeket megörökítő naplókat.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában