MOL Nagyon Balaton

2020.01.02. 08:07

Újra felpattanhatunk a kompra a Balatonon

Három zenekar nevét hozták nyilvánosságra a napokban, a csapatok egy exkluzív helyszínen léphetnek fel.

Fotó: Matey István

Hét évvel ezelőtt hívta életre a VOLT Produkció a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozatot, hogy segítsen a Balaton régió megítélésének erősítésében és a turizmus fejlesztésében. A kínálatban minden bizonnyal a kompkoncertek nyújtják a legkülönlegesebb élményt: a Balaton két partjáról, Tihanyból és Szántódról is elindul a Bahart egy-egy kompja, majd a naplementében a tó közepén összecsatlakoznak, hogy kezdetét vehesse a koncert – írja a LikeBalaton. Az elmúlt években számos hazai kedvenc lépett már színpadra, csak hogy párat említsünk: Rúzsa Magdi, Majka, a Halott Pénz, a Tankcsapda vagy a Quimby, de a nemzetközi frontról a Stereo MC’s is tiszteletét tette már.

A jövő évi programból már tudható, hogy fellép június 19-én a Bagossy Brothers Company, szeptember 4-én Horváth Tamás, és szeptember 5-én a Follow the Flow is zenél majd a Balaton közepén.

A cívisvárosban is szeretik őket

Az elmúlt évekhez hasonlóan a következő nyárra is várhatók még további nagy nevek. A fenti zenekarokkal a debreceni közönség is igen gyakran találkozik, sőt Horváth Tamás közvetlenül karácsony után adott koncertet a Lovardában, s a Bagossy testvérek is hamarosan látogatást tesznek a cívisvárosban, méghozzá február 29-én, szintén a Kassai úti rendezvényközpontban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában