Visszatekintő

2020.01.17. 14:22

Látványos év volt 2019, Matey István fotói is ezt bizonyítják

A munka változatossága a hétköznapokat is színessé teszi fotóriporterünk számára.

Az elmúlt év történéseit ezúttal fotóriporterünk, Matey István szemén, pontosabban fényképezőgépén keresztül mutatjuk be.

Matey István egy évtizede dolgozik a Hajdú-bihari Naplónál, kedvenc munkái az embert középpontba állító témák. Igyekszik minden feladatot maximális precizitással, teljes szakmai oda­adással megörökíteni.

A fotóválogatásba olyan képek kerültek, melyeken a hétköznapi helyzetekben is ott van valami plusz.

Mostanában a színházi előadásokat fotózza nagyon szívesen, és az állatkert lakóinak megörökítése állítja rendre kihívások elé. Mindig váratlan és hálátlan feladat a baleseti helyszínek megörökítése, de talán hozzájárul ahhoz, hogy mások óvatosabban közlekedjenek.

2019-ben egyik nem mindennapi feladata volt a Debreceni Hospice Házban történő fotózás, amely emberileg is megterhelő, és szakmai profizmust is igényel az elmúlás tapintatos, ugyanakkor objektív megjelenítése.

Szabadtéri rendezvényeken, fesztiválokon viszont igen sok könnyed és vidám pillanat tanúja lehet, s a fotós munka változatos helyszínei és témái színes palettáját nyújtják a hétköznapoknak.

 

SzT

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/campus-tankcsapda-makiparade-2019-molnar-peter-szemevel-3784728/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában