fölszállott a páva

2019.12.20. 22:13

Különdíjas lett a Debreceni Hajdú Táncegyüttes utánpótlás csoportja

A csoport a közösségi oldalán számolt be a sikerről.

Fölszállott a páva - Döntő

Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

„22 gyermek, akik iskolai tanulmányaik mellett teljes lelkesedéssel és odaadással vállalták a versenyben való részvételt. 22 gyermek, akik hónapok óta fáradhatatlanul küzdöttek, próbáltak, táncoltak, utaztak, izgultak, minden mérföldkőnél megmutatták mit tudnak.

Boldogok vagyunk, hogy ismét itt lehettünk és három alkalommal is megmutathattuk magunkat. Köszönjük azt a rengeteg szeretetet, bizalmat és összetartást, amit tanúsítottatok. Köszönjük mindenkinek a szavazatokat és a biztatást. Köszönjük mentoraink, Németh Ildikó és Szabó Szilárd munkáját, segítségét. Köszönjük oktatóink, Lovas Bálint és Ligetiné Csendom Erika pedagógiai munkáját és azt a lelki töltést, támogatást, amit a verseny teljes ideje alatt a gyerekeknek átadtak.

Fantasztikus este volt a mai, kitűnő résztvevőkkel. Aki a döntőig eljutott, annak, tehetsége, színvonalas, kiegyensúlyozott teljesítménye megkérdőjelezhetetlen. Szívből gratulálunk minden résztvevőnek és a győzteseknek is!” – olvasható a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában