programajánló

2019.11.28. 12:35

Őszből télbe forduló ritmusok jönnek

Kíváncsi vagy, milyen bulik és koncertek várnak az elkövetkező időszakban Debrecenben és a megyében? Íme néhány remek program a következő néhány napra.

Fotó: Matey István

November 29., péntek

19.30: Zorall, Rock Cafe (Hajdúszoboszló)

A Zorall zenekar egy 2002-ben alakult magyar rockegyüttes. A zenekar régi hazai örökzöldeket külföldi rockhimnuszokkal gyúr össze. Hangzása és stílusa egyedülálló az országban, a siker a megalakulás után garantált volt. Jelenleg a Zorall ott van minden fesztiválon, motorostalálkozón és zenei eseményen. Lemezeik sorra érik el az arany illetve a platina minősítést, és a lemezeladási listákat hosszú ideig vezetik – olvasható a banda honlapján.

20 óra: Emma Undressed / Március / Collisborn – Kaptár Klub

20 óra: BRAINS – Roncsbár

Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara egy mozgalmas fesztiválszezon után 2019 őszén körbejárja Magyarország klubjait. A koncertek kuriózuma az lesz, hogy az ütős repertoárjukat jó pár új dallal is felturbózzák, emellett a zenekar egyedi színpadi látványt és sok más meglepetést is felvonultat, így biztos, hogy senki nem fogja tudni egy helyben állva végignézni a bulit.

20 óra: DopeMan élő zenekaros koncert – Nagyerdei Víztorony

Pityinger DopeMan László neve 1996-ban vált ismerté, amikor közreműködőként és szövegíróként is debütált Ganxsta Zolee Jégre Teszlek című albumán. Már ekkor olyan slágerek fűződtek a nevéhez, mint a Keleti Oldal, Nyugati Oldal, melynek hatására Döglégy Zolee egyik pillanatról a másikra az ország legnagyobb sztárja lett. 1997-ben, Lory B kiválása után már a Kartel állandó tagja volt, és ezzel egy időben elindult a szóló pályafutása.

21 óra: The Wax Road – Incognito Club

23 óra: Bárány Attila & Szecsei – BASE

November 30., szombat

18 óra: XI. Full Of Anger UG Metal Fesztivál – Kaptár Klub

Fellépők: Frost – Black Metal (HU), Gutted – Brutal Death Metal (HU), Angerseed – Death Metal (HU), Doomas – Doom/Death Metal (SK), Zivatar – Industrial Doom/Death Metal (HU), DVVAD – Blackened Death Metal (HU), Rotting Worm – Groovy Death Metal (HU)

20 óra: Two of us – Beatles akusztik – Ifjúsági Ház Debrecen

A Two of us egy debreceni akusztikus formáció, ami hobbiprojektnek indult, de mivel Krisztián és Csilla is igazi Beatles-fanatikus, a koncertjeiket áthatja a személyes lelkesedésük ezért az egészért! A dalokat egy szál gitárra ültetik át, ráadásul női énekkel, mégis megszólal az eredeti Beatles-hangulat.

20 óra: Chrome Rt és az Álomút ROCK koncertje – Rock Cafe (Hajdúszoboszló)

21 óra: Semper Idem – Világzene – Incognito Club

Világzenei produkció a Brit-szigetektől a Balkánig. Ír, kelta, spanyol, portugál, francia, görög, török, magyar, bolgár folkzene számos autentikus hangszerrel, eredeti nyelven énekelve.

21 óra: Bearfood – Sport Presszó & Kert (Görbeháza)

December 2., hétfő

22 óra: Rostás Szabika és Zelenák Krisztián – Kazánház Egyetemi Klub

December 4., szerda

22 óra: Follow The Flow / Félévzáró CAMPUS Party – HALL Debrecen

A Follow The Flow 2016-ban alapított háromtagú magyar együttes. 2018-ban „Nem tudja senki” című daluk által robbantak be a köztudatba, majd „Maradok távol” című számuk által még több ember ismerte meg őket. 2018 nyarán elnyerték a Petőfi Zenei Díj az év felfedezettje elismerést, illetve ősszel jelölték őket a 2018-as MTV Europe Music Awardsra mint legjobb magyar előadó, amit szintúgy megnyertek, így ők képviselték Magyarországot a bilbaói díjátadón – olvasható a Wikipédián.

Kíváncsi vagy, milyen bulik és koncertek várnak az elkövetkező időszakban Debrecenben és a megyében? Íme néhány remek program a következő néhány napra. A Zorall rockegyüttes például pénteken ad zúzós koncertet, ahol a jól ismert slágereket is hallhatja majd a közönség.

Borítókép: A Zorall pénteken ad zúzós koncertet, ahol a jól ismert slágereket is hallhatja majd a közönség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában