programajánló

2019.11.07. 18:37

Eshet az eső, a buli akkor sem áll le!

„Ha esik, test a testbe feledkezve, bőrig ázva szeretkezne, de végtelen csak veled lenne a történet” – énekli Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, mely az elmúlt napok időjárása kapcsán igazán aktuális. Az eső azonban nem kifogás arra, hogy elinduljunk egy-egy fergeteges koncertre, ezekből pedig bőven akad megyénkben az elkövetkezendő napokban.

Fotó: Kovács Péter, archívum

November 8., péntek

  • 19 óra Missió és SenoR- koncert – Rock Café, Hajdúszoboszló
  • 20 óra Péterfy Bori & Love Band – Roncsbár, Debrecen
  • 20 óra Freddie – Nagyerdei Víztorony, Debrecen
  • 21 óra Karmapirin – Incognito Club, Debrecen
  • November 9., szombat

    19 óra Hollywood Rose – Rock Café, Hajdúszoboszló

    19 óra Dé: Nash, Kapitány Máté, Lil Frakk – Nagyerdei Víztorony, Debrecen

    A Kisvasút Debrecen megállóhoz érkezett, és hozza magával a trap két fiatal tehetségét is!

    19 óra Halloween Rock Party – Ifjúsági Ház, Debrecen

    A debreceni Atom zenekar Halloween Rock Partyt szervez az Ifjúsági Házban, a srácok vendégei pedig a pócspetri kötődésű Periscope, és a szintén debreceni Beyond Nowhere lesznek. Mindhárom banda a pop-punk, punk-rock vonalon mozog, a jó hangulat, a pörgős buli tehát máris garantált. A belépő pedig mindössze egy tábla csoki lesz bárki számára, amit akár a helyszínen is meg lehet vásárolni. A zenekarok az így összegyűlt „bevételt” hátrányos helyzetű gyerekeknek ajánlják fel. November 9-én, szombaton várnak mindenkit az ifiházban egy jó kis halloweeni zúzásra.

    21 óra Signal MotoRock – Incognito Club, Debrecen

    A zenekar műsorán a ’70-es ’80-as évek hard-rock és blues-rock ikonikus előadóinak dalai (P. Mobil, P.x, Dinamit, Skorpió, Hobo, Bill, Beatrice, Piramis, Deep Purple stb.) és persze saját számok is lesznek.

    21 óra ByeAlex és a Slepp – Roncsbár, Debrecen

    22 óra DNS pres. Marco Bailey & HOT X – Lovarda, Debrecen

    22 óra Ibiza Night Party – Hall, Debrecen

    TUJAMO nagyszerű, egyedi zenei világa nagyon sok, ismert Dj-t sarkallt arra, hogy együtt dolgozzanak vele. Többek között Justin Bieber, David Guetta, Tiesto, Major Lazer, Skrillex és Diplo, Nicki Minaj, Robin Schulz, Steve Aoki, Dimitri Vegas és Like Mike, egy olyan globális hangzást adott nekik, amely a világ számos producerét inspirálja az együttműködésre. TUJAMO-t több mint 2 millió ember követi a Facebookon ,450 millió streamet gyűjtött a Spotify-on és 3,7 millió hallgatót havonta, 13 alkalommal elérte a Beatport # 1 helyét, 31-szer Beatport Top10 számát szerezte meg. A Beatstatsnél „a Legjobb Electro House művészek” első helyezettje címét is megkapta.TUJAMO a világ legnagyobb klubjainak és fesztiváljainak állandó résztvevője, többet közt a Tomorrowland, Ushuaia Ibiza, Brazília Green Valley, Pasha Ibiza, az Untold Fesztivál, a New York Webster Hall, Lollapalooza, Cavo Paradiso Mykonos közelében. , Zouk Szingapúr, Bootshaus Köln és még sok más.

    November 13., szerda

  • 19 óra Margaret Island szimfonik koncert – Kölcsey Központ, Debrecen
  • 22 óra Missh (Campus Party Hall, Debrecen)
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában