nosztalgiabomba

2019.11.27. 17:14

Egy szál gitárral is nagyot szólt Bérczesi Róbert koncertje

A zenész szombat este lépett fel Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban.

Fotó: Molnár Péter

Letisztult, nosztalgikus, mégis ütős – talán ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni Bérczesi Róbert, a Hiperkarma énekesének önálló estjét, melyen egy szál gitárral a kezében varázsolta vissza a közönség szívébe és lelkébe az elmúlt éveket, és talán sokaknak fiatalságát is, múlt szombat este a Nagyerdei Víztoronyban.

A 2000-es évek elején befutó Hiperkarma együttes slágerei futótűzként terjedtek el annak idején, és a rajongóknak „csak a dob meg a basszus zakatolt a füleiben”. Majd kis idő elteltével már attól lett hangos a sajtó, hogy az énekesnek komoly drogproblémái akadtak, így amilyen hirtelen erővel és villanással tűnt fel a Hiperkarma csillaga, olyan gyorsan porba is hullott, bár fénye a rajongók szeretetének hála, sosem kopott meg igazán. Ezt mutatta a Debrecenben életre hívott koncert is, ahol a közönség egy emberként énekelte a Hiperkarma slágereket az énekessel együtt, aki többek között Biorobot és Kispál és a Borz szerzemények előadásával is megörvendeztette a résztvevőket.

VK

Borítókép: Bérczesi Róbert a Hiperkarmával a Campus Fesztiválon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában