Tesztoszteron

2019.09.09. 12:12

Mucsi Zoltán újra Debrecenben

Sok filmforgatás után a színpadra tud több időt fordítani Mucsi Zoltán.

Fotó: Kiss Annamarie

Újra Debrecenben láthatjuk az ország Tót Jánosát, ugyanis a nagy közönségsikerre való tekintettel a Csokonai Színház ebben az évadban is műsorra tűzi a Tesztoszteron című komédiát. A férfi-nő kapcsolatot szarkasztikus humorral megközelítő darabban Mucsi Zoltán az Apa, Stavros szerepét játssza. Arról, hogy miért vállalta el végül a debreceni teátrum által felkínált szerepet, a Jászai-díjas budapesti színművész a darab bemutatóját követően beszélt a Naplónak.

Először nemet mondott

– Úgy tudom, a kortárs lengyel drámák közt a Tesztoszteron az egyik legfrissebb. Ami a döntésem okát illeti: az utóbbi két évben kevés színházi szerepet vállaltam, a filmforgatások töltötték ki az időmet. Egy évben 131 napot forgattam, és játszottam 200 előadást. Az idei év első fele is, úgy tűnt, a forgatásé lesz, azonban a forgatás elmaradt, így szabadult fel időm. A rendező, Szikszai Rémusz keresett meg azzal, hogy ő fogja színpadra állítani a darabot itt, Debrecenben, és hogy lenne-e kedvem hozzá, ha igen, annak ő és a színház is nagyon örülne. Először nemet mondtam, a távolság, a sok utazás (napi 7 óra) miatt. De aztán mégis rábeszéltek, hogy jöjjek, ki fogom bírni, jó lesz – fogalmazott.

Mucsi Zoltán a Naplónak arról is beszélt, hogy sokszor jár Debrecenben, a Deszka Fesztiválra is el szokott látogatni. Andrzej Saramonowicz komédiájának szerepeiben Mucsi Zoltán mellett Mercs Jánost, Janka Barnabást, Kurely Lászlót, Rózsa Lászlót és Papp Istvánt láthatja a közönség. A Nőt Nagy Kíra játssza.

A tizenhatodik életévét betöltött debreceni közönség legközelebb szeptember 14én, a Csokonai Színházban láthatja Mucsi Zoltánt a színpadon.

HBN

Borítókép: A Tesztoszteron egy korábbi előadása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában