új klip a zenekartól

2019.08.21. 09:17

A rendíthetetlen rendőr: Kowalsky

Három hónap elteltével újabb klippel jelentkezett a népszerű zenekar.

Fotó: Matey István

A megyei kötődésű Kowalsky meg a Vega Magyarország egyik legkedveltebb zenekara. Az 1999 óta aktív banda a tanulságos, mégis egyszerűen érthető dalszövegeivel és fülbemászó dallamaival minden korosztály kedvence. Évente Magyarország, továbbá Erdély és a Felvidék területén több mint 100 koncertet adnak, legutóbb a megyében augusztus 16-án a Hajdúböszörményben megrendezett Hajdúhéten láthatta őket a közönség. Viszont a turné közepette jutott idő a klipforgatásra is, sőt a zenekar a rajongókat is bevonta a videóba, így 60–70 szerencsés bekerülhetett a július 23-án leforgatott klipbe.

Megrendítő vallomás

Az augusztus 15-én megjelent kisfilm máris nagy kedvenc lett a rajongók körében, ugyanis a legnagyobb videómegosztó portál felkapott listáján már másnap az első helyre ugrott, több mint 130 ezren kattintottak rá a videóra.

A Rendíthetetlen című dal egy igazán mély témát boncolgat, méghozzá, hogy nézzünk szembe saját démonainkkal! A zene szövegét sok kommentelő magáénak érezte: „Sokszor érzem úgy, mint esendő ember, hogy a lelkemből szóltok, és nem hiszem, hogy csak én érzem ezt így. Erőt adtok a szürke mindennapokhoz, elgondolkodtattok a nehéz helyzetekben. Sokszor pedig egy nagy adrenalinlöket maga az, hogy egy pár számotokat egymás után meghallgatom. Kimagasló minőségűek a dalszövegek, és mindezek mellett egyedi stílust és miliőt tudtok teremteni a klipjeitekben” – írta egy lelkes rajongó a videó alá. Kowáék azonban még egy nagy durranásra készülnek a nyáron, augusztus 30-án telt házas koncertet adnak a Budapest Parkban.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában