Túrákat is szerveznek

2019.06.12. 17:36

Újra a motoroké a főszerep Balmazújvárosban

Hagyományteremtő szándékkal bőgtek fel a motorok Balmazújváros utcáin 2013-ban a Motoros Fesztiválon. A település június 14-én és 15-én már VII. alkalommal várja a motorosok szerelmeseit.

Fotó: Napló-archív

Június 12-én Koroknai Imre főszervező, a Koroknai Autósiskola vezetője és Hegedüs Péter polgármester sajtótájékoztatón ismertették a fesztivál programjait, várható vendégeket, és kiderült, hogy a korábban beadott „Új utakon – éljünk és közlekedjünk biztonságosan Európában” európai uniós pályázaton jelentős támogatást nyert Balmazújváros. A kétnapos programban több látványos bemutatóval, felvonulással, és koncertekkel találkozhatnak az érdeklődők. Pénteken Tiszacsegére, szombaton pedig Hortobágyra túrázik a motoros társadalom Balmazújvárosról.

A bemutatók csúcspontja várhatóan pénteken este 11 órakor kezdődik, amikor bőgnek a motorok, izzanak a fékek, füstölnek, majd szép sorban eldurrannak a kerekek. A jelenlét, ahol a hangok, a szagok, a fények özöne hegyomlásként zúdul a látogatóra – semmivel nem pótolható.

A kétkerekű és kulturális programok mellett család- és gyermekbarát programok várják a látogatókat.

Bánhegyi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában