Ez csak a kezdet

2019.06.02. 08:20

Mikrofonra cserélte a labdát az Újvároson tanuló srác

A zenében tudja magát igazán kifejezni az érmelléki ifjú.

Fotó: YouTube / Facemusic

A fiatalok között akadnak zenekedvelők, sportkedvelők – a Balmazújvároson tanuló fiatalember, Craciun Richárd mindkét tábort odaadással erősíti. Az Érmellékről származó, tizennyolc éves fiatal gyermekkora óta rúgja a bőrt, éppen ezért kezdett el hazánkban sportszakon tanulni. Az élet viszont közbeszólt: egy sportsérülés miatt nem folytathatta már ugyanúgy a labdarúgást, így lett számára menedék a zenei világ.

Richárd számára a zene az első | Fotó: Szabó Szilveszter

Érzelemkifejezés

– Mindig is szerettem a zenét, valamint a szereplést. Kisiskolás koromban rendszerint a középpontban voltam: bármilyen iskolai rendezvényt tartottak, ahol fel kellett lépni, az elsők között álltam. Az elmúlt években pedig egyre komolyabban kezdett érdekelni a rappelés, viszont nem a kemény, obszcén kifejezésekkel teli szövegezés, inkább a líraiság. Az érzelem kifejezése nagyon fontos a zenében, éppen ezért jómagam is az ábrándjaimat, gondolataimat kívánom megosztani a hallgatókkal. A közelmúltban a Debreceni MMP stúdióban munkálkodtunk társaimmal, van egy kisebb formációnk, a Facemusic, akikkel sikerült az első videoklipünket megvalósítani, amit az érdeklődők a YouTube-csatornán megtalálhatnak.

A De te nem tetted című dalunkkal szeretnénk bemutatkozni a fiataloknak, bízunk benne, hogy a szöveg és a klip is elnyeri sokak tetszését. A jövőben újabb dalokat akarunk kiadni, amihez biztos rengeteg energia kell majd, de hiszünk abban, hogy megéri – mondta Richárd.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában