Válaszút

2019.06.13. 15:30

Michael Jackson ihlette a Talk2Night új klipjét

Még csak féléves a zenekar, de máris megjelent a harmadik videójuk.

A Talk2Night „Max nem” című image-klipje és a Bármikor című bulis videó után a napokban mutatkozott be a Válaszút című videoklip. Az együttes a legújabb szerzeményében rendkívül fontos problémára hívja fel az emberek figyelmét: a környezettudatosságra. A legnagyobb videómegosztó portálon megtekinthető kisfilmben a srácok a környezetünkre, a klímaváltozásra és a bolygónk megóvására helyezik a hangsúlyt.

A Válaszút alapkoncepciója Wagner Emilhez, a zenekar billentyűséhez fűződik, az énekdallamot pedig a debreceni Vavra Bence, a banda frontembere találta ki. A dalszöveg egy nap alatt megszületett.

Lemez, majd koncert

A Talk2Night a nyarat az első lemezének szenteli, melyre 14 dalt terveznek, amiből ugyebár már három el is készült, bemutatkozó koncertjüket őszre tervezik. – Fiatalosabbak és bulisabbak voltak az eddig megjelent dalok. A Válaszút című közös szerzeményünk témája viszont minden generációt érint, s örülök, hogy figyelemre méltó és érzékeny képi világot tudtunk megteremteni a szöveghez – mondta Bence, az Én vagyok itt című magazinműsorban, majd elárulta: a klipet Michael Jackson Earth Song című slágere is ihlette.

ND

Borítókép: Vavra Bence, a Talk2night frontembere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában