Nági új száma

2019.06.14. 18:15

Mélabús dallamok és új feldolgozás

Koncerteken már korábban is játszották a dalt, a klip viszont most született meg.

Fotó: Facebook / Nági

„Minden dalunknak van egy története, de talán ennek a leghosszabb; régóta dédelgetjük már a fiókban, és valamiért most akart napvilágot látni”

– írta ki Facebook-oldalára Nagy Brigitta. A debreceni születésű lány Nági néven vált közismerté a legnagyobb videómegosztó portálon, ahol a videóit csaknem kilencmillióan látták. A fiatal a looperrel vált népszerűvé, amely egy digitális felvevő, s a lejátszott hangokat felveszi, tárolja és azonnal visszajátssza, ráadásul nemcsak rövidebbet, hanem több perces részeket is.

Nági a Naplónak elmondta: csaknem öt éve váratott magára " target="_blank" rel="noopener">ez a darab. – Mindig toltuk, halogattuk a Visz az út című dal megjelenését, majd nyertünk rá egy Nemzeti Kulturális Alap (NKA)-pályázatot, és tavaly októberben forgattuk le a klipet – idézte fel a debreceni lány. Hozzátette, a zene és a videó mondanivalója az útkeresés, mivel az életüket is leginkább ez jellemzi.

Családban marad

Nági testvére, Betti is csatornát hozott létre a YouTube-on, sőt a közös Follow The Flow-feldolgozásuk sikerét meglovagolva, újabb számot énekeltek fel ebben a műfajban, s hamarosan a közönség is hallhatja. – Jövő héten kikerül a YouTube-ra az Ed Sheeran-feldolgozásunk, remélem, az is hatalmasat szól majd! – nevetett Nági.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában