mjuzikelkámedi

2019.06.30. 20:44

Csoportterápiával indult a Nyári Művészeti Fesztivál

A Veres1 Színház Csoportterápia című előadásával indult a Nyári Művészeti Fesztivál a berettyóújfalui Makk Kálmán Mozi udvarán.

Fotó: Kogyilláné H. Szófia

A programsorozat a következő hét minden napjára tartogat valamilyen eseményt a közönség számára. Az esten a váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történetet Pál Tamás, Molnár Gyöngyi, Balázs Andrea, Krajnik-Balogh Gábor, Zorgel Enikő és Mészáros Árpád Zsolt adta elő. A „mjuzikelkámediben” fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek repítették a nézőket a komédiák kacagtató világába. A vígjáték a lélekről, a vágyakozásról és az útkeresésről, azaz a mindennapi emberről, rólunk szólt.

Fotó: Kogyilláné H. Szófia

A fesztivál ugyancsak egy színdarabbal ér véget július 7-én, vasárnap a berettyóújfalui mozi udvarán, a Ne most, drágám című vígjátékkal. Az előadás érdekessége, hogy a Veres1 Színház ezt a vígjátékot mutatta be nagy sikerrel 2014-es megalakulásakor.

Kogyilláné H. Szófia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában