élmény volt

2019.06.26. 19:13

A negyven pluszos fiúbanda

A '90-es évek egyik legnépszerűbb fiúzenekara adott koncertet kedd este a Papp László Budapest Sportarénában.

Fotó: Facebook

Az öt tagból álló Backstreet Boys 1993-ban alakult, fénykoruk lassan már húsz évvel ezelőtt véget ért, mégis képesek arénákat megtölteni ma is. Akik még a múlt évezredben születtek, s fiatalságukat a '90-es években élték, ők bizony már retróként gondolnak a ma már a negyedik x-en túl járó srácok munkásságára. Talán ma sem ciki bevallani, hogy egy tisztes házibuliban éjfél után legalább az I want it that way felcsendül. Nem csoda, hogy az ország különböző pontjairól érkeztek rajongók a fővárosi koncertre, Debrecenből Beke-Juhász Orsolya ötödmagával utazott fel Budapestre egy kicsit nosztalgiázni.

– 12 éves korom óta vagyok Backstreet Boys rajongó, tehát mióta megalakultak. Alkalmanként ma is hallgatjuk őket, főleg baráti összejövetelek alkalmával. A budapesti koncert nagyon jó volt, a srácok közvetlenek voltak, már amennyire egy színpadról ezt meg lehet tenni, lementek a közönséghez, szelfiztek velük a dalok közben – osztotta meg velünk élményeit a 32 éves Orsolya.

Ha a Get Down megszólal

A koncertet megelőzően Orsolyáék belenéztek a londoni turné felvételeibe, s elgondolkodtak, hogy tényleg megéri-e elmenni a budapesti bulira, de a helyszínen minden kétségük eloszlott, a hangulat magával ragadta őket.

– A Get Down volt az első olyan dal, amire mindenki felállt, de a többi régi slágert is mindenki énekelte, tapsolt és ugrált a közönség – idézte fel a kedd este emlékeit a debreceni lány.

S ha azt hinnénk, hogy a két órás koncertre csak a 20-as, 30-es éveikben járó lányok voltak kíváncsiak, akkor bizony tévedünk. Orsolya elmondása szerint nagypapák és tinilányok is akadtak nagy számmal a közönség soraiban.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában