Családi akadályverseny

2019.05.11. 08:14

Hétpróbás Mesefutam a családokért

A rendezvényen akár a „fele királyságot” is megszerezhetik.

Fotó: AFP

Ebben az évben negyedik alkalommal, május 18-án rendezik meg a Lehetsz király! csoport szervezésében a Hétpróbás Mesefutamot. A rendezvény célja, a csoport egyik „küldetése”, hogy a családoknak lehetőséget biztosítsanak arra, hogy együtt, egymással, jól tudják érezni magukat. Felfedezhessék, amit rohanó napjainkban elfelejtünk: hogy mennyire jó is együtt lenni valamilyen tevékenységben azokkal, akiket a legjobban szeretünk.

A Hétpróbás Mesefutam egy olyan „akadályverseny” a családok számára, amelyen kint a szabadban, a vándor­úton minden családnak 7 mesés próbát kell kiállnia, hogy megszerezhesse a „fele királyságot”.

A program elején egy mese kezdetét kapják meg a családok; a feladatuk, hogy a mesét befejezzék, a lehető leghűebben a mese eredeti változatához. A próbák teljesítésével egy-egy információt kaphatnak ennek teljesítéséhez.

Regisztrációhoz kötik

A Lehetsz király! munkacsoport egy olyan szakemberekből álló csapat, mely értékteremtő rendezvények és foglalkozások megszervezésére, családok – szülők és gyermekek –, valamint pedagógusok támogatását tűzte ki magának célul.

Május 18-án, 10 és 13 óra között várják a családokat a Kassai Irodaházban, a Kassai út 129. szám alatt. A rendezvény ingyenes, de regisztrálni kell, ezen a linken.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában