Programajánló

2024.04.24. 12:32

Izgalmas előadással kecsegtet a debreceni Magnitúdó Csillagászati Egyesület áprilisban

Haon.hu

Szoboszlai Endre csillagász-ismeretterjesztőt hallhatják majd az érdeklődők

Forrás: Napló-archív

Izgalmasnak ígérkező programra invitálja az érdeklődőket a debreceni Magnitúdó Csillagászati Egyesület április 25-én csütörtökön 17 órától. A csillagoktól a pulpitusig címet viselő előadásnak a Jerikó u. 17. szám alatti Demki Újkerti Közösségi Ház ad majd otthont – közölte portálunkkal az egyesület.

Mint írják, egy olyan módszertani előadással készülnek, melynek megtartója az ötven éves csillagászati ismeretterjesztő munkássága során szerzett tapasztalatokat adja tovább, melyet kezdő előadók, vagy akár pedagógus-jelöltek is kamatoztathatnak.

A vetítéssel és hajdani televíziós szereplések visszaidézésével is színesített program során megismerhetik a hallgatók Szoboszlai Endre csillagász-ismeretterjesztő, szakújságíró közel fél évszázados munkásságának tapasztalatait, módszereit, a sajtókapcsolatok és a PR-tevékenység fontosságát. 

A program további érdekessége, hogy a hallgatóság köréből sorsolással néhányan kisebb ajándékokhoz juthatnak, valamint egy szerencsés résztvevő az előadó ma már sehol sem kapható, 1998-ban kiadott könyvével is gazdagabb lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában