Showtánc

2024.03.18. 16:52

Sikert sikerre halmoz a hajdúsámsoni showtáncos

A Ritmuscsapatok Országos Táncversenye sorozatán vett részt a hajdúsámsoni a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület csapatával Szilágyi Judit.

Dandé Melinda

Forrás: Ritmuscsapatok Országos Táncversenye-archív

Két koreográfiával indult a világbajnok hajdúsámsoni showtáncos a budapesti versenyen, melyen mazsorett felnőtt egyéni profi kategóriában az E.M. című koreográfijával l. helyen végzett.

– Egy új kategóriában, a Fusion-ben is kipróbáltam magam. Itt felnőtt, egyéni profik között az Ollókezű Edward koreográfiámmal szintén első helyen végeztem – osztotta meg a Hajdú Online-nal Szilágyi Judit. A bajnok mindemellett megkapta a legegyedibb koreográfiájának járó különdíjat, illetve kvalifikáltatta magát a zágrábi világbajnokságra.

Egy Diamond-kártya birtokosa lettem, ami lehetőséget jelenthet egy gálára a Papp László Sportarénában, amennyiben még két ilyet szerzek. Emellett meghívtak egy olaszországi továbbképzésre 

– mondta a világbajnok showtáncos.

Szilágyi Judit felkészítőként, koreográfusként is jelen volt a kétnapos budapesti versenyen, növendékei közül sokan első helyen végeztek. A program második napján pedig az UPDF Barátság Kupán volt pontozóbíró szerepben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában