Köszöntők csokra

2024.03.08. 12:36

Így köszöntötte Debrecen a szebbik nemet nőnapon

A Csokonai Színház színművészeitől azt is megtudtuk, milyen az igazi nő, és kit szeret az asszonynép.

Haon.hu

Egy kosár tulipánnal érkezett Papp László és Papp Csaba nőnapon

Forrás: Facebook / Papp László

Számos debreceni cég látta meg a fantáziát abban, hogy nőnapra valamilyen akcióval kedveskedjen, és közzé tegye a Facebookon, de így van ez jól, köszönjük nekik. Természetesen teljesen önzetlen köszöntőkkel is találkozhatunk. Nemcsak a Haon gondolt a hölgyekre, a Debreceni Mentőalapítvány mentős logóval ellátott tulipáncsokros képpel kápráztatta el a szebbik nemet, de a DEAC jégkorongosai, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér, a Magyar Vöröskereszt hajdú-bihari szervezete és a DEMKI Ifjúsági Ház Debrecen is közzétették köszöntőjüket.

A Hajdú-Bihar vármegyei rendőrök különleges közlekedési akcióval készültek, apró ajándékokkal kedveskedtek a hölgyeknek, akik örömmel fogadták a nem mindennapi meglepetést. 

A Természettártól sem vártunk kevesebbet, minthogy - hűen tevékenységéhez - sok-sok virágos képet posztoljon március 8-ára, és a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület is meghajolt az asszonyok előtt. Egy kosár tulipánnal jelent meg a Mozdulj, Debrecen! pénteki eseményén Papp László polgármester és Papp Csaba önkormányzati képviselő is.

A Csokonai Nemzeti Színház Debrecen színművésze, Garay Nagy Tamás a hindu Vátszjájánát szavalta el Szabó Lőrinc fordításában, míg egy külön videóban színművésztársai arról beszéltek, számukra milyen az igazi nő. Megszólalt Kránicz Richárd, Kiss Gergely Máté, Vranyecz Artúr, Pálóczi Bence, Dánielfy Zsolt, valamint Mátyássy Szabolcs színházigazgató is köszöntötte a nőket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában