Kitüntetés

2024.01.20. 08:11

Keresik Nádudvar díszpolgárát

Haon.hu

Nádudvar Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 15-én adja át a Nádudvar Város Díszpolgára címet, valamint a Pro Urbe Emlékérmet- és a Kövy-díjat. A kitüntetésekre a lakosságtól várják a jelöléseket a Polgármesteri Hivatal zárt urnájába február 9. péntek 12 óráig - olvasható a város önkormányzatának honlapján.

A Nádudvar Város Díszpolgára címmel azt tüntetik ki, aki kiemelkedő munkájával vagy egész életművével mind a városon belül, mind pedig országosan vagy nemzetközi viszonylatban olyan általános elismerést szerzett, amely hozzájárul a város jó hírének öregbítéséhez.

A Pro Urbe Emlékérem olyan személyeknek, személyek csoportjának, társadalmi vagy gazdasági szervezeteknek adható, akik a város fejlesztésében, a társadalmi, szociális, kulturális és gazdasági élet bármely ágazatában kiemelkedően hasznos munkát végeztek, és ezáltal a város értékeit növelő, maradandó eredményeket értek el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában