Kirakodó vásár

2024.01.09. 16:10

Még sok a kérdőjel a tavaszi Mihály-napi nagyvásár körül

Bár a Debreceni Tavaszi Nagyvásár még odébb van, mégis már több ezren érdeklődnek iránta.

Nagy Emese

Minden alkalommal ezreket vonz a rendezvény

Forrás: Napló-archív

„Május 11-12-én (szombaton és vasárnap) a megszokott helyen, azaz a Böszörményi úton rendezik meg a Debreceni Országos Tavaszi Kirakodóvásárt” – olvasható a közelmúltban közzétett Facebook-eseményben, amire a cikk írásának pillanatában valamivel több mint négyezer ember reagált. A megszokott helyszínt az esemény leírásában is megjelölték.

A Haon megkereste a Debreceni Közterület Felügyelet januárban megválasztott piaci osztályvezetőjét, Tóth Zoltánt, aki elmondta, feltehetőleg a fentiekben említett időpontban szervezik meg a tavaszi Mihály-napi vásárt, viszont konkrétumokat még nem tud megosztani portálunkkal.

A májusi nagyvásár minden bizonnyal csökkentett területen lesz megrendezve, ugyanis az az első, hogy megmaradjon a vásár jellege

– ezzel kívánt utalni arra a piaci osztályvezető, hogy kisebb lesz a vásár szórakoztató része; egy-két mutatványos megjelenhet, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat, viszont a hangos zene, körhinta és dodzsem elmarad.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában