Mementó

2024.01.07. 18:12

A Vágóhíd utcai horrorbalesetben elhunyt fiatal férfire emlékeztek Debrecenben – fotókkal

A vétlen autó 21 éves vezetője vesztette életét a debreceni balesetben.

Bekecs Sándor

Mécsesek, koszorúk, virágok sokasága emlékeztet az egy éve történt tragédiára

Forrás: Czinege Melinda

Napra pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a debreceni Vágóhíd utcai felüljárón két autó frontálisan ütközött. A rendőrség akkori tájékoztatása szerint az egyik autó ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, majd ütközött a vele szemben közlekedő járművel. A vétlen autóban egy 21 éves fiatalember, a létavértesi Mázló Attila utazott, aki életét vesztette a balesetben.  

A tragédia első évfordulóján, 2024. január 7-én megemlékezést tartott a család a Vágóhíd utcai felüljárón. Rokonok, barátok érkeztek az esti órákban, hogy koszorúkkal, mécsesekkel emlékezzenek, az autóforgalommal haladók pedig lassítással, járművük vészvillogójának használatával fejezték ki Attila szüleivel és testvérével való együttérzésüket.  

– Nagyon nehéz még most is. Egy éve, hogy elvesztettük Atist. A legszörnyűbb az ünnepeket átélni nélküle. Szülőként feldolgozhatatlan számukra, hogy egy ilyen értelmetlen balesetben vesztettük el a gyermekünket. Fáj mindennap úgy ébredni és úgy feküdni, hogy ő már nincs köztünk. De hiába került távol tőlünk, mi minden nappal egyre közelebb érezzük magunkhoz – fogalmazott az édesapa. Elmondta, rengeteg visszajelzést kapott arról, hogy fiát becsületes, tisztelettudó felnőtt fiatalemberré nevelte fel, aki megállta a helyét az életben. – Büszke vagyok arra, hogy Atis ilyen volt. Kívánom, hogy minden szülő erre nevelje gyermekét! – tette hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában