Híresztelések

2024.01.22. 13:16

Hajdúnánás nem akar Balmazújváros sorsára jutni – videóval

Szólláth Tibor közösségi oldalán közzétett videóban reagált a városvezetést érő híresztelésekre.

Bekecs Sándor

Szólláth Tibor polgármester reagált a híresztelésekre

Forrás: Napló-archív

Közösségi oldalán a napokban közzétett videóban reagált Szólláth Tibor polgármester azon híresztelésekre, melyek szerint Hajdúnánás az elmúlt szűk másfél évtized alatt nem fejlődött.  

– Az elmúlt 14 évben nagyok sok szép eredményt értünk el, közös sikereink vannak. Alapvetően megváltozott a város élhetősége, a város képe, a város működése. Ezzel szemben olyan „hazugságcunami” árasztja el a várost, olyan tényeket állítanak egyesek, amelyek nem történtek meg és minden valóságalapot nélkülöznek – fogalmazott videójában a városvezető.

Ez utóbbit cáfolandó bemutatott egy infografikát, amely sorra veszi azokat a fejlesztéseket, beruházásokat, amelyek Hajdúnánásban történtek 2010 és 2022 között. 

hajdúnánás, szólláth tibor, fejlődés
Infografikán a hajdúnánási fejlesztések 
Forrás: Szólláth Tibor

Szólláth Tibor emlékeztetett továbbá arra, hogy a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés elnöke egy korábbi nyilvános eseményen a legjobban és legügyesebben pályázó települések közé sorolta a hajdúvárost.

– Akik ezt a hangulatot keltik, azok a közelben lévő települést, Balmazújvárost már tönkretették. Biztos, hogy ebbe az irányba szeretnénk menni? – tette fel a kérdést a polgármester, majd válaszolva rá hozzátette:

 az eddig megteremtett értékeket, elért eredményeket meg kell őrizniük, s arra kell törekedniük, hogy Hajdúnánás még élhetőbb város legyen, egy olyan hely, ahol a fiatalok otthonra lelhetnek. 

A teljes videó itt érhető el:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában