Magazinműsor

2023.12.31. 12:26

Televíziós beszélgetésben tisztázta Hajdúnánás polgármestere a várossal kapcsolatos híreszteléseket - videóval

Szóba jött az önkormányzat átvilágthatósága, a Szociális Szövetkezet és a MotoGP-pálya is.

Haon.hu

Szólláth Tibor Hajdúnánás polgármestere

Forrás: Napló-archív

A decemberi testületi ülés napirendi pontjairól, illetve az év legfontosabb történéséiről és folyamatairól beszélt Szólláth Tibor a Hajdúnánási Televízió Itthon-otthon című magazinműsorában. Hajdúnánás polgármestere szerint az elmúlt időszakban megjelent egy olyan retorika a város közéletében, mely bűncselekményekkel vádolja az önkormányzati vezetést. Hozzátette azonban, ilyen esetben feljelenést kell tenni, ellenkező esetben egyértelmű, hogy a vádak hamisak. Megjegyezte, a hazugságok egy lejárató gépezet részei, mely a 2024-es önkormányzati választások közeledtével politikai előnyt szeretne szerezni.

Emlékeztetett rá, az önkormányzat szervezeti felépítése az elmúlt években számos teljeskörű, belsős és állami ellenőrzésen és átvilágításon esett át. Ráadásul az koronavírus-járvány és a energiaválság idején nemhogy a pazarlás nem jellemezte az önkormányzatot, sokkal inkább azon kellett gondolkodni, hogyan tartsák életben.

Szólláth Tibor tisztázta a Hajdúnánási Tartósító és Építő Start Szociális Szövetkezettel kapcsolatos félinformációkat, beszélt a fürdő és a temető fenntartásáról kapcsolatos kihívásokról, és reagált arra a híresztelésre, hogy valóban egy nagyberuházáshoz készítik-e elő a Hajdúnánás határában lévő 500 hektáros területet.

A teljes beszélgetés ebben a videóban látható:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában