Nyeremény

2024.01.25. 09:21

Nagyon meglepett egy autóst a debreceni parkolási cég

A szerencsés sofőr visszakapta éves bérletének árát a DV Parkingtól.

Haon.hu

Parkoló autók a debreceni Széchenyi utcán

Forrás: Napló-archív

Idén is kisorsolta a DV Parking Kft., ki az a szerencsés autós, aki visszakapja a 2024-re megváltott debreceni parkolóbérletének árát. Mint arra a társaság közleménye emlékeztet, 2023 december elején hirdették meg a nyereményjátékot, melyben azok vettek részt, akik idén január 15-ig online vették meg a bérletüket. A sorsolást január 19-én tartották.

Nagy örömöt és meglepetést okoztak ma nekem azzal, hogy értesítettek arról, hogy visszakapom az online vásárolt éves parkolóbérlet árát. A jelenleg használt autómmal két éve regisztráltam az online parkolóbérlet vásárlásra. Az online felület és regisztráció menete egyszerű, gyors, jól kezelhető. Nagy örömmel használom és az ismerőseimnek is ajánlom, sorban állás helyett.

Köszönöm még egyszer.

– idézte a közlemény a szerencsés sofőrt.

A nyereményjátékot 2022 decemberében hirdette meg először a cég az online bérletvásárlás népszerűsítésére. Tavaly 1165-en, míg idén eddig mintegy 50 fővel többen vásároltak bérletet az online felületen.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a bérlet természetesen nemcsak a játék ideje alatt, hanem egész ében megvásárolható a társaság honlapján. Hasonló játékot pedig jövőre is hirdetnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában