Újévi köszöntés

2024.01.01. 13:06

A kihívásokról és az ígéretes jövőről is írt szilveszteri posztjában a szoboszlói polgármester

Czeglédi Gyula szerint a nehézségek ellenére sikeresebb évet zárt 2023-ban a fürdőváros.

Haon.hu

Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere

Forrás: Napló-archív

Facebook-oldalán értékelte az elmúlt időszakot és tekintett kicsit a jövőbe Czeglédi Gyula szilveszterkor. A hajdúszoboszlói polgármester vasárnap késő esti bejegyzésében kezdésként felidézte, az utóbbi négy esztendő kihívásokkal és megpróbáltatásokkal telt sokak, így a helyi önkormányzat számára is.

Hosszú, prosperáló időszakot követően 2020-ban kitört egy világjárvány, majd 2022-ben a háború és az energiaválság. 2023-ban is folytatódtak a nehézségek, de a város szempontjából már egy sikeresebb évet tudhatunk magunk mögött

– tette hozzá a városvezető.

Czeglédi Gyula ezután arról írt, hogy az intézményeik biztonságos működése mellett az egyik legfontosabb célkitűzésük az volt az év elején, hogy a városban élő, nehéz sorsú személyek szociális helyzetén segíteni tudjanak, melyet több ütemben megvalósítottak. Kitért a megvalósított fejlesztésekre, a növekvő adóbevételekre és a stabil pénzügyi háttérre is, és mint kiemelte, ez utóbbi, valamint a több mint 2,6 milliárd forint értékű elnyert pályázat biztosítja a fejlődés 2024-es továbbvitelét. Czeglédi Gyula hangsúlyozta, a munka folytatásához együttműködésre van szükség, a feladatok megvalósításában pedig a helyiek támogatását kérte, majd zárásképpen megfogalmazta ünnepi jókívánságait.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában