Jótékonyság

2023.12.17. 14:47

Létavértesi zumbások fogtak össze a kis Rebeka gyógyulásáért

Turóczi Barnabás

Rebeka és a létavértesi zumbások

Forrás: Létavértes SC ’97 zumbaszakosztálya

Hasonlóan, mint tavaly karácsonyi előtt, a Létavértes SC ’97 zumbaszakosztálya december 16-án délután ismét jótékonysági pound- és zumbaórát szervezett a sportcsarnokba, melynek célja a tartós kezelésre szoruló székelyhídi kislány, Vasok Rebeka gyógyulását szolgáló adománygyűjtés volt. A helyi nők mellett többen érkeztek a megye más településeiről és határon túlról, és itt volt szüleivel Rebeka is.

Vasok Rebeka Létavértes
Vasok Rebeka
Forrás: Létavértes SC ’97 zumbaszakosztálya

 - Mindannyian azt láthattuk, hogy a kitartó munkának és a rendszeres kezelésnek köszönhetően nagyon sokat javult a kislány egészségi állapota, fizikai erőnléte. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki megtisztelte rendezvényünket, és adakozó jó szándékának köszönhetően itt a helyszínen, vagy ezt megelőzően pénzadományával segítette Rebeka gyógyulását! A rendezvény végére 340 ezer forint és 250 lej gyűlt össze, amit átnyújtottunk a Vasok családnak – mondta Tóthfalusiné Bubrik Beáta főszervező.

Vasok Rebeka Létavértes
A résztvevők csapata és Rebeka
Forrás: Létavértes SC ’97 zumbaszakosztálya

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában