Tájékoztatás

2023.12.06. 14:42

Több klinikán is feloldották a látogatási tilalmat Debrecenben

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / MW-archív

December 6-tól ismét lehet látogatni a betegeket a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Nagyerdei Campusán működő Belgyógyászati Klinika Hematológiai Osztályán, illetve a Gróf Tisza István Campuson működő Neurológiai osztályon – tudatta közlésében az unideb.hu. A maszkviselés viszont továbbra is kötelező a Klinikai Központ valamennyi betegellátó egységében.

Mint írják, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal a járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt vonta vissza a látogatási tilalmat.

A Kardiológiai és Szívsebészeti Klinikán, valamint a Kenézy Gyula Campuson működő Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán viszont továbbra sem lehet látogatni a betegeket, és a maszkviselés is kötelező a Klinikai Központ mindhárom Campusán, a Nagyerdei Campuson, a Kenézy Gyula Campuson és a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campuson is.

A fenti rendelkezések azok visszavonásig érvényesek. A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók türelmét és megértését. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában