Elképesztő sztori

2023.12.03. 08:16

Egyszerre undorító és megdöbbentő, ami egy debreceni áruházban történt szombaton

Oké, hogy mindenki siet, de erre még a sokat látott bolti dolgozó sem számított.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / MW-archív

Talán éppen a legjobbkor, a karácsonyi roham kezdetén jelent meg egy kulturált vásárlásra ösztönző poszt az egyik debreceni Facebook-csoportban. A szombati bejegyzést író férfi saját bevallása szerint a vármegyeszékhely egyik nagyáruházában dolgozik, soraiban pedig elképesztő példával aláhúzva hívja fel mindenki figyelmét arra, hogy legyen egy kicsit figyelmesebb.

Úgy kezdte a posztját, hogy sokféle emberrel találkozik munkája során – színes egyéniségek, intelligensek, megfontoltak, türelmesek, tudják, mit akarnak, miért jöttek és hogy meddig ér a takarójuk. „De tiszteletlenség a kivételnek! Mire jó az, ha egy dezodort, egy péksüteményt, egy szál kolbászt, egy intimbetétet, alkoholos italt stb. levesz a polcról, kosárba teszi, és menet közben meggondolja magát, lusta visszavinni, és berakja a babafürdetőt a tejfölökhöz, vagy a túrósbélest a répákhoz?” – folytatta a szerző, aki egy egészen megdöbbentő szombati esetet is megemlített. Azt írta,

rengeteg vásárlót megbotránkoztatott, hogy valaki vagy valakik 2 gyönyörű pontyot dobtak le a burgonyás stand elé, mert hosszú volt a sor.

„Tiszta véres volt minden, balesetveszélyes, mivel csúszott. Én nem is értem, elvileg civilizált emberek lennénk... Mire jó ez?” – tette fel a költői kérdést a bejegyzésben, amelyre pár óra alatt száznál is több reakció érkezett. Meg persze az együttérző kommentek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában