Közlekedés

2023.12.19. 07:57

Dodzsemezett a debreceni kereszteződésben, aztán könyörögni kellett, hogy szálljon ki

A pórul járt sofőr azért elvárt volna egy bocsánatkérést.

Haon.hu

Képünk illusztráció

Forrás: Napló-archív

Megszokhattuk már, hogy szinte minden hétre jut valamilyen szaftos közlekedési sztori a debreceni Facebook-csoportokban, ám vasárnap késő este egy különösen elképesztő incidensről jelent meg rövid beszámoló. A sofőr a Debrecenben Hallottamban írta meg, mi történt vele az egyik kereszteződésben, miután forgalmi okok miatt kénytelen volt megállni.

Van egy idős hölgy, aki Debrecen utain úgy közlekedik, ahogy neki tetszik. Adott egy kereszteződés, ahol nem tudott haladni. Előttem álló autó miatt én is megálltam, de ő úgy gondolta kicsit meglök. Ráadásul kétszer is, majd szinte könyörögni kellett, hogy szálljon ki a kocsiból és nézze meg mit csinált. Erre a válasz az volt, hogy ne hisztizzek

– írta le a jelenetsort a posztoló. Egyúttal azt is hozzátette, egy bocsánatkérés is elég lett volna neki, mert a vonóhorog miatt nem keletkezett kár a kocsijában. A türelmetlen autósnak pedig ironikusan azt üzente: „Elnézést, hogy belém jött!!!”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában