Helyi közélet

2023.11.12. 11:32

Árverést hirdettek a vörös pandák támogatásáért a debreceni állatkertben

Haon.hu

Forrás: Facebook / Zoo Debrecen

Vöröspanda-családunk újdonsült örökbefogadója, a DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) jóvoltából árverésre bocsátjuk az idén született, első debreceni vöröspanda-kölyök, Mei tiszteletbeli mezét, amelyet a futballcsapat játékosai aláírtak. A befolyó összeget teljes egészében pandáink jólétére fogjuk fordítani

– írta a debreceni állatkert Facebook-oldalán.

Mint írják, licitálni a bejegyzés alatti hozzászólásban tudnak a játék résztvevői az ajánlott összeg megjelölésével november 18-a 10 óráig.

„Ötperces szabály: ha a licit lejárta előtti utolsó öt percben (9:56:00-10:00:59) érkezik érvényes ajánlat, a lejárati idő automatikusan meghosszabbodik öt perccel (-10:05:59), az extra időben érkező minden ajánlat pedig önmagához képest még öt perccel tolja ki a lejáratot. A licit ilyenkor az első ajánlatmentes öt perc után ér véget. Kikiáltási ár: 30 ezer forint. Licitlépcső nincs” – olvasható a bejegyzésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában