Elképesztő!

2023.11.12. 17:21

Apa és fia saját készítésű kerékpárokkal szelik Debrecen utcáit – fotóval

Kovács Kálmán és fia, Kovács Bence olyan bicókkal jelentek meg a Kossuth téren, amilyeneket ritkán, vagy soha nem látni.

Nagy Emese

Kovács Kálmán és fia, Kovács Bence

Forrás: Nagy Emese

Kovács Kálmán és fia, Kovács Bence nem akármilyen kerékpárokkal szelik Debrecen utcáit. Stábunk egy kisebb tömegre lett figyelmes a Kossuth téren vasárnap délután, többen mutogattak két férfira, akik bőrdzsekiben éppen a kerékpárjukra támaszkodtak, miközben hangosan szólt felőlük egy AC/DC-s nóta. Természetesen nekünk sem kellett több, kicsit közelebb merészkedtünk, és hamar megtapasztaltuk, a kemény külsejű debreceni férfiak közvetlenek és nyitottak.

Kovács Kálmán
Kovács Kálmán
Forrás: Nagy Emese

Folyamatosan alakítgatják a kerékpárokat

A Haon érdeklődésére megosztották, chopper vázra építkeztek, ők rakták össze egyéb alkatrészekből a kerékpárokat. A bicikliket Bence, a tizenhat éves tinédzser álmodta meg, ugyanis nagyon tetszik neki a háborús, katonai stílus. Édesapja, Kálmán pedig, ahogyan annak lennie kell, fia kérésére besegédkezett, így végül nem egyetlen, hanem két egyedi kétkerekű járművet alkottak. – Soha nem fognak teljesen elkészülni, hiszen ez egyfajta stílus kerékpár, folyamatosan alakítgatunk rajtuk, a saját ízlésünknek megfelelően, ez benne az izgalmas – osztotta meg Kálmán, hangsúlyozva, a bringák darabonként olyan 70 kilót nyomnak.

Forrás: Nagy Emese

Állításuk szerint aki egyszer kipróbálja a járműveket, az örök szerelembe esik. Sokan megállítják őket, az embereknek tetszik, ha valami egyedi. Rendszeresen tekernek a belvárosban, és mint kiemelték, bátran odamehet hozzájuk bárki, szívesen megmutatják a drágaságaikat, de addig is: szóljon a rock!

 

Kovács Bence
Kovács Bence
Forrás: Nagy Emese

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában