Csodálatos!

2023.10.29. 19:07

Mutatjuk, milyen csodaszép az ősz a Vekeri-tó „kapuin” túl – fotókkal

Sok embert vonzott a természetbe a vasárnapi kellemes őszi időjárás.

Haon.hu

A magával ragadó környezet sokakat elvarázsolt

Forrás: Czinege Melinda

Sokan döntöttek úgy, hogy kihasználják még a vasárnapi kellemes őszi időjárást, és kikapcsolódásként az őszi színekbe öltözött Vekeri-tó környékét választják kirándulásra, biciklizésre vagy kutyasétáltatásra. 

Fotóriporternük délután látogatott ki a helyszínre. Mikor odaért, még kicsit borús volt az idő, majd kisütött a nap, a fények megvilágították a környék fáinak sokszínű leveleit, és őszi színpompába borult a táj. 

Idilli hangulat, melegség és nyugalom uralkodott a város zajától nem messzi környéken, az emberek továbbra is szívesen választják ezt a helyet a kikapcsolódásra. A magával ragadó környezet sokakat elvarázsolt, riporterünk is elmondta, hiába volt kint egész délután, egy csettintés alatt eltelt az idő. Az állatok is kihasználták a jó időt, a hattyúk megmártóztak a tó vizében, a kutyák igazi élvezettel szaladgáltak a sok színes falevél között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában