Tájékoztatás

2023.10.28. 13:10

Szivacsos csőtisztítást végeznek Biharkeresztesen, nyomásingadozás és vízhiány is lehet

Hajnal László

Átmeneti kellemetlenségek előfordulhatnak

Forrás: MW-archív

Ivóvízhálózat szivacsos csőtisztítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében a Debreceni Vízmű Zrt. Biharkeresztesen október 30-tól november 3-ig naponta 9 és 15 óra között - olvasható a Debreceni Vízmű Zrt. honlapján.

Mint írják, a beavatkozások a vízminőség és a minőségi szolgáltatás céljából történnek és nagyban szolgálják a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását. A tisztítással érintett körzetekben esetenként kisebb nyomásingadozás, szakaszos vízhiány, átmeneti elszíneződés, íz- és szaghatás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat.

Kérik a felhasználókat, hogy ebben az időszakban a károk megelőzése érdekében háztartásbeli tisztítási folyamatokat, tevékenységeket ne végezzenek!

Hozzátették, amennyiben a meghirdetett munkálatok során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, az jelezzék a szolgáltatónál.

Hibabejelentés telefonszáma:
+36 (52) 513536 ,
+36 (52) 534-510 (0-24 órás)
E-mail címe: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában