Zajlanak a munkálatok

2023.10.24. 16:06

Tovább bővül Hajdúböszörmény kerékpárút-hálózata

Haon.hu

Jelenleg Hajdúböszörmény eddig 12,8 kilométer kiépített kerékpárút-hálózattal rendelkezik, mely számadat a jövőben még tovább növekedhet – olvasható a város Facebook-oldalán.

Nemrégiben a 35. számú főút melletti jobb oldalon a Bartók Béla és a Vajda János utcák közötti szakaszon újult meg a kerékpárút, valamint zajlik a meglévő hálózat folytatásának kiépítése a Bocskai tér és Uzsok tér közötti szakaszon.

A jövőbeni fejlesztéseknek köszönhetően tovább bővülhet Debrecen-Józsa, valamint a remények szerint Hajdúdorog irányába is a kerékpárút. Ezen felül a tervek között szerepel egy, a Külső-Hadházi út mentén a városhatárig tartó bicikliút létesítése is.

A Józsa irányába vezető kerékpárút esetében már a tervek elkészültek, mely szerint összesen 8,3 km hosszú út valósulhat meg. Hajdúdorog irányába 15 kilométer hosszú kerékpárút kialakítása szerepel a programban, melyhez pihenőhelyet is terveztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában