Évforduló

2023.09.15. 13:52

Időkapszulát hagyott 2048-nak az idén 50 éves KITE Zrt.

Marján László

A kapszulát 25 év múlva nyitják ki

Forrás: Marján László

A vállalat – mely a hazai agrárium meghatározó szereplője – idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Ebből az alkalomból időkapszulákat helyzetek le a cég nádudvari központjában és öt régiójának egy-egy telephelyén szeptember 14-én, csütörtökön.  A nádudvari ünnepségen Szabó Levente vezérigazgató beszéde kezdetén külön köszöntötte Vizsnyai Irén titkársági adminisztrátort, aki a vállalat ikonikus alakja, hiszen a KITE alapítása óta, fél évszázada része a cég életének. – Az elért sikerekhez pedig az alapító elődök és a cég jelenlegi dolgozói egyaránt hozzájárultak! – tette hozzá.

Ezt követően a cég képviselői, Kotormán Mihály pénzügyi és számviteli vezérigazgató-helyettes (balról), Szabó Levente vezérigazgató, Guba Sándor, az Igazgatóság elnöke és Zahorán Zalán műszaki kereskedelmi vezérigazgató-helyettes ünnepélyes keretek között elhelyezték az időkapszulát a KITE nádudvari Központjában, amelyet 25 év múlva nyitnak ki. Végül a régiók alközpontjában is földbe kerültek az időkapszulák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában