Programajánló

2023.09.07. 12:20

Idén is találkozhatunk a Hungária Cirkusszal Debrecenben

A Hungária Cirkusz a szeretet és emberség erejét hozza el Debrecenbe.

Nagy Emese

A cirkusznak mágikus ereje van – ami összekapcsolja az embereket és mosolyt hozz az arcokra

Forrás: Hungária Nagycirkusz

Igazi világszámokkal a porondon – világhírű artistaművészekkel fesztiváldíjas produkcióval várja vendégeit szeptember 8-tól 15-ig a Hungária Cirkusz Debrecenben, a Kishegyesi úton.

A Hungária Nagycirkusz nyolcadik generációs cirkuszdinasztia, Magyarország egyik legnagyobb utazó cirkusza. Immár 19-éve alakult, az Ádám- és Wertheim-dinasztiákból. Országos turné, Magyarország egész területén jelen vannak.

A Hungária Nagycirkusz minden évben minőségi új műsorral, kiemelkedő színvonallal, világhírű és díjnyertes produkciókkal várja a nagyérdeműt. A 2023-ban is tradicionális cirkuszi előadás, lélegzetelállító produkciók a porondon és a kupolában, a jókedv garantált, csalódni biztosan nem fog senki.

A cirkusz 50 különleges jegyet ajándékozott a leukémiás gyermekeknek, hogy mosolyt varázsoljon arcukra és megtölthesse szívüket vidámsággal. Egy pillanat, egy előadás lehet az a varázslatos időszak, amikor a gyermekek a mindennapi kihívásokat elfelejthetik, és részesei lehetnek egy olyan világnak, ahol a lehetőségek szélesebbek és a határok távolabb vannak.

A cirkusznak mágikus ereje van – ami összekapcsolja az embereket és mosolyt hozz az arcokra.

Jegy:

Premier napokon: 8-án és 14-én egyet fizet kettőt kap akció

További napokon: 7 ezer forint a páros jegy


Előadások:

Szeptember 8., 14., 15.: 18 óra

Szeptember 9., 16., 15 óra, 18 óra

Szeptember 10., 17.: 11 óra, 15 óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában