Közérdekű információ

2023.09.15. 11:52

Közbeszólt az esős időjárás: változik a Segner téri munkálatok menete

Hétfőn újabb kerülésekre kéri a gépjárművezetőket a debreceni önkormányzat.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Mint arról már beszámoltunk, a Debrecen 2030 program keretében elindított aszfaltmegújítási sorozat hétfőn a debreceni Segner tér, Kishegyesi út és Hatvan utca közötti részén is elkezdődött. A Segner téren a belvárosi oldalban jelenleg is lezárás alatt levő gyorsító és külső egyenes sávok alsó aszfaltrétegének mai napra (szeptember 15-e, péntek) tervezett terítése – a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt – elmarad. Erre a munkára szeptember 18-án (hétfőn) 9 és 15 óra között fog sor kerülni, írta közleményében Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Emiatt szeptember 18-án a Hatvan utcáról a kisívű jobbra kanyarodás tilos lesz, valamint a reggeli forgalmi csúcsidőt követően a Kishegyesi útról a Pesti utcára a balra kanyarodó külső sávot időlegesen szintén lezárják. Az önkormányzat kéri az erre közlekedőket, hogy amennyiben tehetik, a kivitelezés ideje alatt a Nagy Imre utca igénybe vételével kerüljék el ezt az útszakaszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában