Indul a Juniorképzés is

2023.08.23. 16:18

Már az új tanévre hangolódnak az MCC Debrecen diákjai

Haon.hu

A diákok számára már lezajlott az orientációs nap.

Forrás: Facebook/MCC Debrecen

Elindult a 2023/2024-es tanév az MCC Debrecen központjában az Egyetemi Program iskolarendszeresei számára – erről az intézmény a Facebook-oldalán számolt be szerdán.

A hat iskola hallgatói a héten egy orientációs napon, illetve az Alapozó workshop héten vesznek részt, amelyeken minden hasznos információt begyűjthetnek a következő félév kapcsán, illetve olyan képzéseken vehetnek részt, amelyek kicsit visszazökkentik őket a nyári, vakációs hangulatból – írják.

Az orientációt a debreceni MCC munkatársa, Likker Zsuzsanna Egyetemi Program koordinátor tartotta meg a fiataloknak, ezen túl a héten Huszárik Kata Jászai Mari-díjas színésznő fog beszédtechnikai tréninget tartani. Az érdeklődők Horváthné Koczka Éva szupervizor-coach protokoll és etikett workshopjával, illetve többek között az MCC új Vállalkozásfejlesztési Programmal is megismerkedhetnek.

Augusztus utolsó hetén már az új hallgatókat is megismerkedhetnek az MCC világával, ugyanis a Juniorképzésük csaknem 30 taggal fogja elkezdeni a tanévet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában