Elismerés a vármegyei közgyűlés elnökének

2023.08.17. 16:44

Rangos állami kitüntetést kapott Pajna Zoltán

Haon.hu

Pajna Zoltán

Forrás: Napló-archív

Állami kitüntetésben részesült Pajna Zoltán, a vármegyei közgyűlés elnöke augusztus 20. alkalmából vehetett át elismerést. Az elismerést dr. Pintér Sándor belügyminiszter nyújtotta a Belügyminisztériumban, augusztus 17-én, közölte a hbmo.hu.

Mint írták,

Pajna Zoltán Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának és a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke részére Novák Katalin köztársasági elnök Magyar Érdemrend Tisztikeresztje állami kitüntetést adományozott csütörtökön.

Pajna Zoltán a vármegyei önkormányzatok és Hajdú-Bihar vármegye fejlődésének előmozdításáért, valamint a közigazgatásban eltöltött több évtizedes kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként vehette át a kitüntetést.

A kitüntetésért a Facebook-oldalán mondott köszönetet Pajna Zoltán. Mint írta, a vármegye önkormányzatának elnökeként a jövőben is minden erejével a vármegye társadalmi és gazdasági súlyának tovább erősítéséért dolgozik majd, a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének élén pedig küldetése továbbra is a vármegyék érdekeinek képviselete, valamint a vármegyei és települési önkormányzatok között kapcsolatok fejlesztése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában