Verseny

2023.08.16. 15:09

Baleset-helyszínelői versenyt rendeztek Debrecenben, az országos döntő volt a tét

Haon.hu

Forrás: police.hu

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság augusztus 15-én rendezte meg Debrecenben a XII. Balesethelyszínelői Verseny vármegyei döntőjét. A versenyzők szakmai tesztlapokat töltöttek ki, valamint imitált baleseti helyszíneken oldottak meg helyszínelői feladatokat – írta a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye.

Forrás: police.hu

A legjobbnak bizonyult páros képviseli térségünket szeptember 12. és 14. között az országos fináléban, Győrött. A verseny kiválóan alkalmas, hogy a rendőrök hasznos tapasztalatokat cseréljenek, mélyítsék tudásbázisukat vagy akár új ismeretekkel gazdagodjanak, amelyeket munkájukban kamatoztathatnak.

A megmérettetésen harmadik helyen zárt a Debreceni Rendőrkapitányság második számú csapata, a dobogó második fokára a Püspökladányi Rendőrkapitányság duója állhatott, a bajnoki címet pedig a Debreceni Rendőrkapitányság első együttese nyerte – ismertette cikkében a police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában