Programajánló

2023.08.19. 09:10

Díjnyertes együttes koncertjét élvezheti a közönség a Nagyerdei Víztoronyban

A rendezvény ingyenes, mutatjuk a részleteket!

Haon.hu

Forrás: Debreceni Német Kulturális Fórum archív

Ingyenes dzsesszkoncerten vehetnek részt az érdeklődők a Nagyerdei Víztoronyban augusztus 29-én, kedden 20 óra 30 perctől. A hangulatot a Searching for Home díjnyertes német jazz-pop együttes biztosítja majd a közönségnek – tudatta a Debreceni Német Kulturális Fórum közlésében.

A Searching for Home 2023-ban először indul Európaturnéra, és Debrecenbe is ellátogat, hogy bemutathassa sajátos dzsessz, funk és soul stíluskeverékét, amelyet afrikai folklór, trap-beatek és a közel-keleti jegyek teszik teljessé.

Az együttes az izgalmat, a változatosságot és a műfaji határok lebontását képviseli. A 2016-ban alapított zenészkollektíva a legendás ludwigsburgi Bauer Studios-ból hozza el új albumát Debrecenbe, a „Hidden Errors”-t különböző fesztiválokra és klubokba. – A Funk újjáéled, és a zenekar megmutatja, miért: hatalmas groove, nagyszerű hang és frissítő szólók – így értékelte Volker Dueck (Label Intuition), a Sparda Jazz Awards zsűrijének tagja, az idei nyertesek munkásságát.

A rendezvény részleteiről az esemény Facebook-oldalán olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában