Hasznos kilométerek

2023.08.13. 16:07

Hamarosan összegyűjtheti a debreceni fiatalember a pénzt Marci kezelésére

Nemes cél felé közelít a jótékonysági futás: 1,7 millió forint már összegyűlt.

Haon.hu

Már 1,7 millió forint összegyűlt Marci kezelésére.

Forrás: Facebook / Nádudvari Péter

Hétfőn korán reggel teljesíti ígérete első részét Nádudvari Péter: lakhelyétől egészen a Hortobágyi-halastóig fut, összesen 50 kilométert megtéve. Erről a debreceni fiatalember a Facebookon számolt be vasárnap.

A futással az lesz a célja, hogy adományokat gyűjtsön az agydaganattal küzdő Szabó Marci németországi gyógykezelésére. Kétmillió forintba kerül a terápia következő része, amihez 300 ezer forint még hiányzik.

A súlyosan beteg srác szívszorító története mélyen megérintett, borzasztónak tartom, hogy egy kisgyereknek egy ilyen „szörnyeteggel" kell megküzdenie. A kis szuperhős számára egy németországi kezeléssorozat jelenti az egyetlen esélyt, amire szerencsére jól reagál a szervezete. Futásaimmal a novemberben esedékes kezelés költségeit szeretném előteremteni

 – írja Nádudvari Péter.

A kampány következő fejezeteként a 39 éves gyógypedagógus ősszel egy hétvége alatt teljesíti a Debrecen és Kékestető közötti távot is, mely összesen 160 kilométernyi futást takar. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában