Utazás

2023.07.14. 12:29

Újabb lélegzetelállító helyre repülhetünk Debrecenből

A Wizz Air legújabb járatával a cívisvárosból már Hurghadába is eljuthatunk.

Haon.hu

A Wizz Air október végétől kezdve hetente két járatot indít Debrecenből az egyiptomi Hurghadába

Forrás: Napló-archív

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb1 légitársasága újabb, immár negyedik egyiptomi járatát jelentette be Magyarországról. Ezúttal az egzotikus ország mesés tengerparti szakaszairól ismert városába, Hurghadába juttatja el utasait a légitársaság Debrecenből, megfizethető áron. Az első Hurghadába tartó gép október 29-én száll fel. A Wizz Air weboldalán és mobilapplikációjában mától elérhető a jegyvásárlás az új útvonalra Debrecen Nemzetközi Repülőtér pénteki közlésében.

A Wizz Air október végétől hetente két járatot indít Debrecenből az egyiptomi Hurghadába. 

A járatok csütörtökönként és vasárnaponként közlekednek majd a téli szezonban. Az üdülőváros a Vörös-tenger partján, Egyiptom fővárosától, Kairótól 450 km-re fekszik. Hurghada a tapasztalt és kezdő búvárok kedvenc helyszíne, hiszen többek között káprázatos korallzátonyairól, valamint a környező, lélegzetelállító szigetekről híres, amelyek a turisták számára hajóval is megközelíthetők.

– Hurghada egy visszatérő új járat a Debrecen Nemzetközi Repülőtér életében, mely utoljára 2019-ben volt elérhető és igen nagy népszerűségnek örvendett. Öröm számunkra, hogy a Wizz Air kínálata ezúttal egy olyan üdülőjárattal bővül Debrecenből, mely a téli menetrendben válik elérhetővé és repíti el az utazni vágyókat a Vörös-tenger partjára – mondta Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

– Mindig öröm olyan újonnan induló járatról beszámolni, amelynek köszönhetően messzi és egzotikus tájakra repíthetjük el utasainkat. Mivel Egyiptom jól láthatóan egy rendkívül népszerű úti cél, már a negyedik járatunkat indítjuk ebbe az országba – így már közel 190 000 jegyet kínálunk Egyiptom különböző pontjaira hazánkból. Emellett azzal is szeretnénk minél több utazni vágyó számára elérhetővé tenni ezeket a csodálatos desztinációkat, hogy megfizethető áron biztosítjuk a jegyeinket egyiptomi járatainkra is – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában