Tárlat

2023.07.25. 09:37

A lánglovagok harcairól nyílt kiállítás a Fórumban – videóval

A képekkel szeretnék megszólítani a fiatalokat, kedvet csinálni a szakmához.

Haon.hu

A képek önmagukért beszélnek

Forrás: Kiss Annamarie

A tűzoltók az év minden napján, a nap 24 órájában vigyáznak ránk, és segítenek a bajban. Szolgálatváltás után pedig fogasra teszik védőruhájukat, és élik a hétköznapi emberek mindennapjait. Elsétálnak mellettünk az utcán, sorban állnak mögöttünk a boltban, és felsegítik a gyerekeiket a játszótér mászókáján. Vajon a védőruhát fogasra téve megszűnnek tűzoltónak lenni? A válasz biztosan nem. Ők nem egy munkát végeznek, hanem a hivatásukban élnek, hazájukat és az embereket szolgálják. 

Debrecen kiállítás tűzoltó haon
A képek önmagukért beszélnek
Forrás: Kiss Annamarie

A Tűzoltók képekben fotókiállítás képeivel a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a vármegyében alkotó fotóriporterek és a Fórum Debrecen szeretné felhívni a figyelmet a tűzoltókra. A július 24. és 30. között megtekinthető, 16 felvételből álló tárlat 5 vármegyei fotóriporter – köztük a Napló három fotósa: Czinege Melinda, Kiss Annamarie és Tóth Imre – képeivel mutatja be a lánglovagok mindennapos küzdelmeit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában